Szolgáltatások

Cégünk garanciával vállalja tetőszerkezetek kivitelezési munkálatait A-Z ig. Legyen szó újépítésről, vagy a meglévő felújításáról. Bonyolultabb tetőszerkezetek esetén mérnök bevonásával dolgozunk, kiküszöbölve a későbbi rejtett költségeket. Elvégezzük a szükséges Ács, Tetőfedő, Bádogos munkákat. Igyekszünk minden terhet levenni az Ön válláról! Nem kell szakemberek után kutatnia, anyagbeszerzéssel foglalkoznia, mi beszerezzük és leszállítjuk a szükséges anyagokat a kivitelezés lebonyolításához. Minden szükséges engedéllyel és szakmai hàttérrel rendelkezünk. Az elvégzett munkáknál és a beépítésre kerülő anyagoknál a tartósság és magas minőség a legfontosabb szempont számunkra. 

Tervezés

Cégünk teljeskörű szolgáltatás nyújt a tetőszerkezeti kivitelezést megelőző tervezési munkálatok során is. Építészmérnök, faipari mérnök bevonásával dolgozunk ezzel segítvén ügyfeleinket a tervdokumentáció elkészítésében és engedélyeztetésében.

Ácsmunkák

Fő profilunk a komplett tetőszerkezetek, könnyűszerkezetes épületek kivitelezése, kocsibeállók, pergolák, teraszok építése.

Elkészült munkáinkat tekintse meg a képgalériában!

Tetőfedés

Vállaljuk meglévő tetőszerkezetek átfedési munkálatait új tetőszerkezetek fedését. Fő szempont számunkra a tetőfedő anyagoknál a jó minőség és a tartósság. Egy rosszul megválasztott fólia és tetőfedő anyag az évek múlásával sok bosszantó  és költséges probléma forrása lehet.

Cégünk vállalja a tetőszerkezet tetőfólia és cserépléceinek beépítését. A cserépfedését legyen szó beton vagy kerámia tetőcserépről. 

Cserepes lemez, korcolt lemez, trapézlemez, PVC  tetőfedő anyagok beépítését.

Bádogos munkák

Komplex szolgáltatásunk része a tető ereszcsatorna kialakítása és egyéb szükséges bádog lemezek beépítése. Modern vagy alacsony hajlásszögű tetőszerkezetek esetén gyakran használt fedési mód a  korcolt lemezfedés. Cégünk garanciával vállalja ennek kivitelezési munkálatait.   

Tetőtéri ablakok és felülvilágítók beépítése

Mit tehetünk, ha nem jut elég természetes fény a lakásba? Szeretnél villamosenergiát megtakarítani a napközbeni felesleges világítás használatával? Itt a megoldás! Sötét, ablak mentes helyiségek természetes fénnyel történő megvilágításra szolgál a fénycsatorna. Esztétikus, energiahatékony megoldás olyan helyiségekbe, ahová ablak beépítését nem teszi lehetővé otthonod elrendezése.

Cellulóz hőszigetelés

Miért válaszd a cellulóz hőszigetelést?
Egyrészt a résmentes szigetelésnek köszönhetően az üveg- vagy kőzetgyapottal történő szigeteléshez képest akár 20-25%-al is jobban szigetelhet, másrészt nem kell attól félni, hogy 10 év múlva újra kell szigetelni a levált vagy elcsúszott szigetelés miatt. Sokak számára fontos, hogy ez egy környezetbarát szigetelés, ami újrahasznosított újságpapírból készül, így a környezetet nem károsítjuk az előállításával és biztosan tudhatjuk, hogy épületünk szigetelése teljesen mentes az egészségre káros anyagoktól. A cellulóz bór sóval van összekeverve, ami rendkívül szárazzá teszi az anyagot és emiatt nem szeretik a kártevok a szigetelés. Utólagos hőszigetelésnél nem kell kiköltözni ugyanis a szigetelőanyag zárt csövön keresztül jut el a szigetelés helyére, emiatt ez az egyik legtisztább és leggyorsabb szigetelési technológia.

Termék tájékoztatók

Kérjen egyedi árajánlatot!